Accountmanager bewustwordingscampagnes en basisonderwijs

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle baan? Kan jij niet wachten om voor een organisatie te werken die zich inzet voor een duurzame en schonere wereld? Dan ben je bij Recycle Valley aan het juiste adres. Wij zoeken per direct voor 32 uur per week een accountmanager die proactief, nauwkeurig en gedreven is. Op dit moment zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die bewustwordingscampagnes in buurten, op stranden en in parken en educatieve projecten voor het basisonderwijs coördineert.

Over Recycle Valley

Wij zijn een kleine, groeiende organisatie die voor opdrachtgevers zoals gemeenten, bewustwordingscampagnes uitvoert in buurten, parken en stranden op het gebied van (zwerf)afval. Daarnaast verzorgen we ook lessen op basis- en middelbare scholen om leerlingen bewust te maken over (zwerf)afval, recycling en de circulaire economie. Het is onze missie om kinderen, jongeren en volwassenen te enthousiasmeren om mee te doen aan een schoon en circulair Nederland.

Nieuwsgierig geworden? Dit is hoe jouw werkdag eruit kan komen te zien:

Je dag begint met een evaluatiegesprek met de projectleider zwerfafval van een gemeente. Je bepreekt een project dat jij hebt opgezet dat is afgerond. Het gaat om kinderactiviteiten die in het teken staan van duurzaamheid en uitgevoerd worden door een educatief medewerker. Af en toe heb je ook zelf meegedaan met de activiteit, om te kijken hoe het gaat en om feedback te geven. Je evalueert hoe het project is verlopen en ontvangen en kijkt of er mogelijkheden zijn voor een vervolg. Daarna bekijk je de planning voor de komende weken. Welke basisscholen staan al ingepland, loopt alles goed, of moet je nog ergens achteraan? Je beantwoordt mails van docenten en ambtenaren van de gemeenten en verwerkt de gegevens van een nieuwe educatief medewerker. Deze medewerker heb je zelf aangenomen vorige week. Vervolgens plaats je een social media post over een project met ondernemers dat onlangs is gestart. Daarna heb je een brainstormsessie met collega’s over een nieuw project. Als het zomer is, zal je veel bezig zijn met de logistiek rondom de Beach Busters, enthousiaste medewerkers die stranden schoon prikken en mensen bewust maken over zwerfafval en de plastic soep. Jij zorgt dat de spullen op kantoor klaar staan met de goede maat t-shirts en zorgt dat iedereen weet wat hij moet doen. Als iemand uitvalt, vind je het leuk om zelf het strand op te gaan en te Beach Busteren. 

Functieomschrijving

Als Accountmanager bewustwordingscampagnes en basisonderwijs ben jij verantwoordelijk voor verschillende accounts. Bijvoorbeeld de kinderactiviteit in Amsterdam, het basisonderwijs in Heiloo en Alblasserdam en de Beach Buster inzet in Amersfoort. Bij de Beach Buster projecten, die veel in de zomer plaatsvinden, werf je medewerkers en organiseer je de logistiek rondom de inzet. Voor het basisonderwijs werf je scholen, rooster je lessen in, zorg je dat de spullen op locatie zijn, werk je samen met educatief medewerkers en stuur je ze aan en geef je de lessen zelf mocht een educatief medewerker uitvallen. Naast het beheren van je accounts ben je ook verantwoordelijk voor de werving van nieuwe opdrachtgevers. Je ziet dus kansen en mogelijkheden om onze projecten ook te verkopen aan nieuwe gemeenten. 

Je werkt samen met andere collega’s. Samen zijn jullie verantwoordelijk om de programma’s in verschillende gemeenten goed te laten verlopen. 

Wat bieden wij jou?

 • Werken in een gezellig, klein, jong en enthousiast team.
 • Werken in een informele en dynamische omgeving.
 • Normaliter iedere dag verzorgde lunch op kantoor; momenteel werken we echter thuis vanwege Covid-19.
 • Een laptop en telefoon voor je werkzaamheden.
 • Afwisselende werkzaamheden en contacten: contact met jongeren, educatief medewerkers, docenten, gebiedsmakelaars, gemeentes en partnerorganisaties (je eigen netwerk groeit dus ook).
 • Ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling door de mogelijkheid om training(en) naar keuze te volgen, denk, o.a. aan project- en timemanagement en sales.
 • De ruimte om je eigen geworven projecten vorm te geven qua inhoud. Bedenk iets nieuws en test of het werkt. 
 • Een halfjaarcontract voor 32 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Salaris tussen de €2000,- en €2500 o.b.v. 40 uur plus vakantiegeld en vakantiedagen.

Functie-eisen

 • Je bent 32 uur per week beschikbaar.
 • Je hebt affiniteit met zwerfafval en milieu.
 • Je hebt commerciële werkervaring.
 • Je behoudt het overzicht, kunt goed schakelen en hebt een probleemoplossend vermogen.
 • Je bent communicatief vaardig en kunt overweg met uiteenlopende gesprekspartners.
 • Je hebt ervaring met organiseren en coördineren.
 • Je bent een teamspeler en hebt een ondernemende en flexibele houding.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs. 
 • Ervaring met lesgeven is een pré.
 • Je woont in de buurt van Amsterdam/de Randstad.

Lijkt het je leuk om te werken bij een jong, creatief en groeiend bedrijf? Stuur dan je cv en motivatie voor 14 april 2021 naar info@recyclevalley.nl o.v.v. Accountmanager bewustwordingscampagnes en basisonderwijs.

Behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met Sasja de Valenca: 06- 43653334.