Vacature: Projectmanager activatiecampagnes en onderwijs

Functie: Projectmedewerker activatiecampagnes en onderwijs

Standplaats: Amsterdam

Bedrijf: Recycle Valley

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle baan? Kan jij niet wachten om voor een organisatie te werken die zich inzet voor een duurzame en schonere wereld? Dan ben je bij Recycle Valley aan het juiste adres. Wij zoeken per direct voor 32 uur per week een accountmanager die proactief, nauwkeurig en gedreven is. Op dit moment zijn wij op zoek naar een nieuwe allround collega die bewustwordingscampagnes in buurten, stranden en in parken en educatieve projecten voor het onderwijs coördineert. 

Over Recycle Valley

Wij zijn een kleine, groeiende organisatie die voor opdrachtgevers zoals gemeenten, bewustwordingscampagnes uitvoeren in buurten, parken en stranden op het gebied van (zwerf)afval. Daarnaast verzorgen we ook lessen op basis- en middelbare scholen om leerlingen bewust te maken over (zwerf)afval, recycling en de circulaire economie. Het is onze missie om kinderen, jongeren en volwassenen te enthousiasmeren om mee te doen aan een schoon en circulair Nederland.

Nieuwsgierig geworden? Dit is hoe jouw werkdag eruit kan komen te zien:

Je dag begint met kijken wat je allemaal te doen hebt vandaag. Je kijkt naar welke taken prioriteit hebben en welke afspraken je vandaag hebt. Daarna heb je een evaluatiegesprek met de projectleider zwerfafval van een gemeente. Je bespreekt een project dat jij hebt opgezet dat is afgerond. Je evalueert hoe het project is verlopen en ontvangen en kijkt of er mogelijkheden zijn voor een vervolg. Daarna bekijk je hoe het gaat met het inplannen van de scholen in een andere gemeente. Je belt een school op om hen te overtuigen om mee te doen met de gastlessen die wij namens de gemeente aanbieden en voor de school gratis zijn. Daarna beantwoord  je mails van docenten en ambtenaren van de gemeenten en verwerk je de gegevens van een nieuwe educatief medewerker. Deze medewerker heb je zelf aangenomen vorige week. Na je pauze zit je vervolgens aan de financiële administratie. Je betaalt facturen en verstuurt een factuur aan een opdrachtgever. Daarna pas je een les aan op basis van de input van je educatief medewerkers zodat deze de volgende keer nog beter werkt. Als het zomer is, zal je ook helpen met de logistiek rondom de Beach Busters; enthousiaste medewerkers die stranden schoon prikken en mensen bewust maken over zwerfafval en de plastic soep. Jij zorgt dat de spullen op kantoor klaar staan met de goede maat t-shirts en zorgt dat iedereen weet wat hij moet doen. Als iemand uitvalt, vind je het leuk om zelf het strand op te gaan en te Beach Busteren. 

Functieomschrijving

Als Accountmanager bewustwordingscampagnes en onderwijs ben jij verantwoordelijk voor verschillende accounts. Bijvoorbeeld het voortgezet onderwijs in Lansingerland, het basisonderwijs in Amsterdam en de bewustwordingsacties in Slotervaart. Voor het onderwijs werf je scholen, pas je de lessen aan waar nodig, rooster je lessen in, zorg je dat de spullen op locatie zijn, werk je samen met educatief medewerkers en stuur je ze aan en geef je de lessen zelf mocht een educatief medewerker uitvallen.  Bij de bewustwordingsacties in Slotervaart, zorg je dat de afvalcoaches die langs de deuren gaan de juiste informatie krijgen en dat de prikgroep steeds groter wordt in de buurt. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de financiële administratie. Je houdt bij welke offertes er de deur uit zijn gegaan en welke er zijn geaccordeerd. Je stuurt de facturen naar de opdrachtgevers. En je betaalt de medewerkers uit. Als laatste, maar niet het minst belangrijk, ben je ook verantwoordelijk voor de werving van nieuwe opdrachtgevers. Je ziet dus kansen en mogelijkheden om onze projecten ook te verkopen aan nieuwe gemeenten. 

Je werkt samen met andere collega’s. Ieder heeft zijn eigen accounts. Samen zijn jullie verantwoordelijk om de programma’s in verschillende gemeenten goed te laten verlopen. 

Wat bieden wij jou?

 • Werken in een gezellig, klein, jong en enthousiast team.
 • Werken in een informele en dynamische omgeving.
 • Een laptop en telefoon voor je werkzaamheden.
 • Afwisselende werkzaamheden en contacten: contact met jongeren, educatief medewerkers, docenten, gebiedsmakelaars, gemeentes en partnerorganisaties (je eigen netwerk groeit dus ook).
 • De ruimte om je eigen geworven projecten vorm te geven qua inhoud. Bedenk iets nieuws en test of het werkt. 
 • Een halfjaarcontract voor 32/40 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Salaris tussen de €2000,- en €2500 o.b.v. 40 uur plus vakantiegeld en vakantiedagen.

Functie-eisen

 • Je bent 32 uur per week beschikbaar.
 • Je hebt affiniteit met zwerfafval en milieu.
 • Je hebt commerciële werkervaring.
 • Je behoudt het overzicht, kunt goed schakelen en hebt een probleemoplossend vermogen.
 • Je bent communicatief vaardig en kunt overweg met uiteenlopende gesprekspartners.
 • Je hebt ervaring met organiseren en coördineren.
 • Je bent een teamspeler en hebt een ondernemende en flexibele houding.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs. 
 • Ervaring met lesgeven is een pré.
 • Je woont in de buurt van Amsterdam/de Randstad.

Lijkt het je leuk om te werken bij een jong, creatief en groeiend bedrijf? Stuur dan je cv en motivatie voor 25 februari 2024 naar info@recyclevalley.nl o.v.v. Accountmanager bewustwordingscampagnes en basisonderwijs.

Behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met Mark Martens: 06- 22235533 of mail naar mark@recyclevalley.nl.