Party Prikkers

Partyprikkers op uw Kerstmarkt

Tijdens de Kerstmarkt/ Dickens markt op een ludieke wijze aandacht vragen voor een schonegemeente! Wie wil dat nou niet?
Partyprikkers zijn succesvolle enthousiaste mensen die op een positieve manier aandacht vragen voor (zwerf)afval. Ze prikken zwerfafval, gaan het gesprek aan met de bezoekers en geven daar waar nodig voorlichting over gemeentelijk beleid. Verkleedt in een passend kostuum zorgen wij dat de markt er verzorgd en schoon uitziet. Met daarnaast ook nog eens meer bewustwording als resultaat.

Heerhugowaard (2018)
Beverwijk (2017)

Party Prikkers op uw evenement

Party Prikkers zijn enthousiaste mensen die tijdens uw evenement (zwerf)afval opruimen en op een vrolijke wijze het gesprek aangaan met de bezoekers. Met ludieke acties zorgen wij ervoor dat de bezoekers van uw evenement bewuster met hun afval om gaan. Met de hulp van aanwezige kinderen en andere spontane vrijwilligers is het opruimen een koud kunstje. Het soort evenementen waar de Party Prikkers inzetbaar zijn, kan variëren van festivals tot kerstmarkten en van carnaval  tot de avondvierdaagse. Kortom, ze zijn overal inzetbaar!

Wat zijn de kosten?

Vanaf €180,- krijgt u voor 3 uur een enthousiaste partyprikker die zelf prikstokken en andere benodigdheden mee brengt. U heeft er geen omkijken naar!

Party Prikkers op uw evenement?

Heeft u interesse in een Party Prikker op uw evenement? Neem contact met ons op en samen bespreken we wat er nodig is op uw evenement.

Kliko op uw evenement?

Naast onze enthousiaste en hardwerkende Party Prikkers zijn wij ook in het bezit van meerdere  kleuren kliko’s. Wij verhuren de volgende kleuren: oranje (15x), geel (2x), rood (2x), blauw (2x) en zwart (2x). Bij de oranje kliko’s zijn ook matchende oranje pakken (15x) te huur.

In tegenstelling tot veel andere leveranciers, is het mogelijk om de kliko’s en pakken bij ons per dag te huren. U kunt de spullen bij ons in Amsterdam ophalen of het laten bezorgen op de plaats van bestemming. Mocht u hier interesse in hebben, neem dan contact met ons op.

Den Haag (2018)
Avondvierdaagse (2018)
Heerhugowaard (2019)
Sail (2015)