Party Prikkers

PPlogo[1]Party Prikkers zijn jonge, enthousiaste mensen die tijdens uw evenement (zwerf)afval opruimen. We betrekken hierbij op een vrolijke manier het publiek. Met ludieke acties zorgen wij ervoor dat de bezoekers van uw evenement bewuster met hun afval om gaan. Met de hulp van aanwezige buurtkinderen en andere spontane vrijwilligers is het opruimen een koud kunstje.

Wij komen graag op uw Carnaval, Koningsdag of Avondvierdaagse langs. Bekijk nu onze Carnavalsactie!

Wat zijn de kosten?
Vanaf €165 krijgt u 3 uur een jonge, enthousiaste partyprikker die zelf prikstokken en andere benodigdheden mee brengt. Kortom, u heeft er geen omkijken meer naar!

Party Prikkers avondvierdaagse
De Party Prikkers zijn inzetbaar tijdens festivals, evenementen en nu ook tijdens de avondvierdaagse. Tijdens de avondvierdaagse prikken de Party Prikkers de route die gelopen wordt zwerfafvalvrij en gaan ze het gesprek aan met ouders en leerlingen over zwerfafval.

Hoe kunt u de Party Prikkers inschakelen?
Neem contact op via mail of telefoon. Samen kunnen we kijken wat er nodig is op uw feest, afhankelijk van het type feest en het aantal verwachte bezoekers.

Naast onze enthousiaste en hardwerkende Party Prikkers zijn wij ook in het bezit van 15 oranje, 2 gele, 2 rode, 2 blauw & 2 zwarte kliko’s met 15 matchende oranje pakken. Deze kliko’s zijn in tegenstelling tot andere leveranciers per dag te huur en kunt u bij ons in Amsterdam afhalen of laten bezorgen op plaats van bestemming. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan.

Voorbeelden 

trap-in 2019
Avondvierdaagse Hilversum 2019
Avondvierdaagse Monnickendam 2019
Toeristendagen gemeente Eersel zomer 2017
Promotiecampagne Havenfestival Ijmuiden juni 2017. Bezoekers reageerden razend enthousiast op het zien van deze PartyPrikkers. Nog niet eerder zagen ze zulke vrolijke opruimers.
Promotiecampagne pre-SAIL, augustus 2015. Gemeente Velsen wilde tijdens pre-SAIL het zwerfafval op de dijk en de haven voor zijn. De actie was zo succesvol dat de gemeente de reinigingsdiensten op de afsluiting eerder naar huis kon sturen!
Promotiecampagne Roosendaal plastic containers
Promotiecampagne Roosendaal juli 2015