Party Prikkers

Party Prikkers op uw evenement

Party Prikkers zijn enthousiaste mensen die tijdens uw evenement (zwerf)afval opruimen en op een vrolijke wijze het gesprek aangaan met de bezoekers. Met ludieke acties zorgen wij ervoor dat de bezoekers van uw evenement bewuster met hun afval om gaan. Met de hulp van aanwezige kinderen en andere spontane vrijwilligers is het opruimen een koud kunstje. Het soort evenementen waar de Party Prikkers inzetbaar zijn, kan variëren van festivals tot kerstmarkten en van carnaval  tot de avondvierdaagse. Kortom, ze zijn overal inzetbaar!

Wat zijn de kosten?

Vanaf €625,- (ex btw) krijgt u twee enthousiaste partyprikkers voor 4 uur, die zelf prikstokken en andere benodigdheden mee brengt. U heeft er geen omkijken naar! In overleg is het ook mogelijk om slechts één Party Prikker in te zetten

Party Prikkers op uw evenement?

Heeft u interesse in een Party Prikker op uw evenement? Neem contact met ons op en samen bespreken we wat er nodig is op uw evenement.

Kliko op uw evenement?

Naast onze enthousiaste en hardwerkende Party Prikkers zijn wij ook in het bezit van meerdere  kleuren kliko’s. Wij verhuren de volgende kleuren: oranje (15x), geel (2x), rood (2x), blauw (2x) en zwart (2x). Bij de oranje kliko’s zijn ook matchende oranje pakken (15x) te huur.

In tegenstelling tot veel andere leveranciers, is het mogelijk om de kliko’s en pakken bij ons per dag te huren. U kunt de spullen bij ons in Amsterdam ophalen of het laten bezorgen op de plaats van bestemming. Mocht u hier interesse in hebben, neem dan contact met ons op.

Avondvierdaagse
Cultuurweek Den Haag
Beverwijk
Campagne gemeente Leiden