Voor gemeenten

Zoekt u namens uw gemeente naar een zinvolle besteding van de Nedvang-gelden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

Recycle Valley biedt zowel solide educatieve programma’s voor basis- en voortgezet onderwijs als bewustwordingsacties in parken op het strand en bij grote evenementen.

 Schoolprogramma’s

Alle onze lesprogramma’s zijn erop gericht om bewustwording en gedragsverandering bij de leerlingen te realiseren. De lesprogramma’s worden in overleg met de gemeente en scholen ontworpen, op deze manier sluiten de lessen zo goed mogelijk aan op de lokale wensen en de doelgroep. Wanneer een gemeente bijvoorbeeld veel overlast heeft van ratten door bijplaatsing, dan verwerken wij dit onderwerp in onze lessen. Of wanneer de bekendheid van de lokale milieustraat vergroot moet worden, dan nemen wij de leerlingen daar mee naartoe voor een rondleiding met uitleg.

Onze lessen worden gegeven door onze ervaren en enthousiaste educatief medewerkers die allen beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

 Bewustwordingsacties

Naast de lesprogramma’s organiseert Recycle Valley ook bewustwordingsacties op evenementen, in parken en op het strand. Dit wordt op ludieke wijze gedaan en is er tevens op gericht om bewustwording en gedragsverandering te realiseren onder de bezoekers.

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op met een van onze projectmanagers, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Gemeentes die u voorgingen: