Stage groene event manager

Recycle Valley is een kleine, snelgroeiende organisatie die educatieve projecten aanbiedt op scholen om leerlingen bewust te maken van zwerfafval problematiek en het belang van recycling. We hebben een stageplaats voor iemand met passie voor mensen en natuur. Heb je passie voor de natuur, vind je het leuk om op mensen af te stappen, zie je afval als een grondstof en hou je van drukke dagen met afwisselende activiteiten (dat je vrijdag eigenlijk al niet meer weet hoe de maandag was)… dan zijn we op zoek naar jou.

Wat ga je doen?

Op 4 momenten in 2023 organiseren we een clean-up met 100 deelnemers per keer. Samen met onze event specialist ga je dit regelen. Plannen maken, bestaande draaiboeken nog beter maken, gesprekken voeren met gemeentes en vrijwilligersgroepen.
Wat maakt deze stage uniek? Je werkt veel zelfstandig, je werkt met vrijwilligers dus goed luisteren na wat zij willen en daar een creatief plan bij bedenken.  Burgerparticipatie is hot! en dit burgerparticipatie ten top.
 
 

We bieden een stage van 6 maanden, 24-40 uur per week, met een marktconforme stagevergoeding. De startdatum is in overleg, bij voorkeur zo snel mogelijk.

  • Organiseren van clean-ups (o.a. Landelijke Opschoon Dag in maart en/of de World Clean Up Day in september)
  • Betrekken van belanghebbende organisaties o.a. Nederland Schoon, gemeentes, Staatsbosbeheer
  • Ondersteunen van project managers op kantoor

Voor meer informatie over onze organisatie: www.recyclevalley.nl. Heb je vragen of interesse? Stuur dan je motivatie en CV naar info@recyclevalley.nl. Voor vragen kan je mailen of bellen naar 06-22377340.