Kids Climate Conference van Centerparks een sfeervol succes.


Recycle Valley heeft, wederom in opdracht van Nederland Schoon, een zwerfafval spel voor jongeren tussen de 8 en 14 jaar neergezet.

Tijdens de Kids Climate Conferencen, afgelopen weekend, kwamen jongeren uit Nederland en Belgie samen om na te denken over een betere wereld. Om een goed beeld te krijgen van de uitdagingen waar deze generatie me kampt volgen de kinderen een 9 tal workshops waarvan Recycle Valley de workshop over afval mocht organiseren.

Ongelofelijk leuk om te zien hoe kinderen tijd als relatief beschouwen. Bij het inschatten hoe lang afval blijft liggen voordat het verteerd reageerden ze op de kortste tijd van 1 jaar met: “maar 1 jaar is toch ook vét lang!” Daarnaast zagen ze de waarde van het afval: “wat, 300 blikjes om 1 fiets te maken? Ik begin morgen met sparen!”

Deze opdracht van Nederland Schoon is voor Recyclevalley al jaar en dag het hoogte punt van haar evenementen divisie. Niet alleen omdat we trots zijn op het vertrouwen van Nederland Schoon maar zeker ook omdat in deze opdracht plezier, samenwerking en educatie op een ludieke en creatieve manier samen komt!

Op naar 2018